Tunnbrödsrulle med pulled pork - Tulip

Tunnbrödsrulle med pulled pork,sötpotatismos och rostade frön

(7 st) Mitt betyg: 0

Tunnbrödsrulle med pulled pork,sötpotatismos och rostade frön

  • 20 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 paket Tulip pulled pork
  • 500 g Sötpotatis
  • 3 msk Smör
  • 1 st Rödlök
  • 100 g Grönkål
  • 1 st Saft från lime
  • 4 st Tunnbröd
  • 1 dl Hamburgerdressing
  • 3 msk Rostade frön, ex. sesam- eller pumpafrön
  • 3 msk Rostad lök
  • Salt
  • Svartpeppar
Skriv ut recept

Tunnbrödsrulle är en klassisk svensk maträtt som passar perfekt till lunch eller som en snabb middag. I det här receptet har vi fyllt en tunnbrödsrulle med pulled pork, krispiga grönsaker och en krämig hamburgerdressing för att skapa en smakrik och mättande
måltid. Denna tunnbrödsrulle med pulled pork är enkel att göra och passar både till vardags och till fest.


Gör så här

Tillaga pulled pork enligt anvisning på förpackningen.

Skala och skär sötpotatisen i bitar. Koka den mjuk i lite saltat vatten ca 15 minuter. Häll av vattnet och mosa med smöret till ett grovt mos. Smaka av med salt och svartpeppar.

Skala och skiva rödlöken och repa grönkålen i mindre bitar. Krama kålen och löken med limesaften. Krydda med salt, peppar och en nypa socker.

Lägg brödet på smörpapper eller aluminiumfolie. Klicka på moset och lägg på pulled pork och kålsalladen. Toppa med hamburgerdressing, rostade frön och rostad lök. Rulla ihop till en rulle.


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!