Scandic - vinn en hotellnat

VINN EN HOTELLÖVERNATTNING FÖR 2 PERSONER

Nu har du chansen att skämma bort dig själv och bo på hotell med någon du tycker om, tävla och vinn en skön övernattning på Scandic hotell med en god frukost.

FÖR ATT DELTA:

För att ha chansen att bli en av de lyckliga vinnarna av en hotellövernattning på Scandic måste du fylla i de uppgifter som efterfrågas i formuläret här nedan.

Svara på frågan och motivera varför du skall bli den lyckliga vinnaren.

Lycka till!

Motivera med max 20 ord.
Skicka in

TÄVLINGSVILLKOR

För att ta del av Tulips tävling där du kan vinna en hotellövernattning på Scandic måste du fylla i de uppgifter som efterfrågas i formuläret på kampanjsidan.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret, svara på frågorna och sänd in din motivering senast den 23 Februari 2022

PERSONUPPGIFTER

Genom deltagande i tävlingen godkänner du att personuppgifterna du lämnar får användas av Tulip (TFC) AB för att administrera kampanjen. Tulip (TFC) AB behandlar alla personuppgifter i enlighet med den nya dataskyddsförordningen General Data Protection Regulation (GDPR). Läs mer om vår Privacy Policy här.

Om du önskar rättelse av- eller har frågor kring behandlingen av personuppgifter ber vi dig kontakta oss på e-post: foods.se@danishcrown.com

VEM FÅR TÄVLA?

För att delta i tävlingen måste du vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal, är du under 18 år måste du ha föräldrarnas godkännande.

TÄVLINGSPERIOD OCH BEDÖMNINGSKRITERIER

Tävlingen pågår till den 23 Februari 2022. Alla bidrag som skickas in kommer att sammanställas och bedömas av en jury bestående av representanter från Tulip (TFC) AB.

Tulip (TFC) AB förbehåller sig rätten att utesluta bidrag som på något sätt kan uppfattas som sexistiska, kränkande eller på annat sätt anstötliga. Även bidrag som inte uppfyller villkoren kommer att uteslutas från kampanjen.

VINST

5 personer vinner en hotellövernattning för två personer på Scandic till ett ca värde av 1.800 kr.

Vinnarna kommer att kontaktas via mail. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten skickas ut inom tre veckor efter att tävlingen är avslutad. Vinsten måste hämtas ut senast 6 veckor efter avslutad tävling.

Hotellövernattningen gäller i ca 1 år.

SAMTYCKE

Genom att godkänna tävlingsvillkoren godkänner du samtliga punkter i detta villkor.

ANSVARIG FÖR KAMPANJEN

Ansvarig för tävlingen är Danish Crown Foods Sweden AB, Lisa Sass gata 1, 422 53 Hisings Backa.

Tulip (TFC) AB ansvarar inte för om ett bidrag har försvunnit eller laddats upp på fel sätt. Tulip (TFC) AB tar heller inte ansvar för eventuella tekniska problem som kan påverka tävlingens slutresultat, ej heller för eventuella tryckfel eller oavsiktliga missförstånd i samband med tävlingen. Tulip (TFC) AB ansvarar inte för försvunna eller ej uthämtade vinster hos postombud.