Kul med Tulip Bacon

Kul med Tulip Bacon

Visste du att det finns ett världsrekord i att äta bacon? Eller att det finns en helt egen bacondag varje år? Här finner du intressant fakta, myter och spel - med bacon (som enligt alla Baconeers är den bästa kryddan som finns).
En Baconeer vet:

LYCKA KAN MÄTAS I KRISPIGHET

Bacon

HUR BLIR MAN EN BACONEER?

En äkta Baconeer älskar bacon och det första steget är att laga det perfek krispiga baconet. Vi guidar dig genom de mest populära sätten att tillaga bacon på.

Blir det knaprigt?

- En Baconeer vet att du inte bör testa dette själv hemma -

Rent baconnöje

En Baconeer tycker inte bara om bacon - de älskar det. Så här är 20 sekunder av bacon som steks i en panna, i slowmotion. Vi ber om ursäkt i förväg om du blir hungrig.

Bacon Original Svenskt

Bacon, skivat

Tulips 125 g bacon tillverkas på svensk råvara genom att köttet först saltas, sedan torkas och röks det över bokved tills smaken är perfekt. Inte undra på att bacon är en utsökt smaksättare i många maträtter. Bacon till äggröra. Bacon till din pastasås – eller om du skall bjuda på lite finare middag - runt din tournedos. Baconskivorna är förpackade på ett sätt som gör det enkelt att plocka dem en och en. En skiva bacon passar lika bra till alla dina måltider, både morgon, middag och kväll. 

Till produkten