Jobba hos oss

Lediga tjänster

Här hittar du lediga tjänster hos oss

Marketing Coordinator med placering i Göteborg

 

Som Marknadskoordinator kommer du operativt att bidra till att driva försäljningsvolym för prioriterade produkter och segment. I rollen kommer du koordinera marknadsaktiviteter samt driva dina egna projekt genom löpande dialog med externa byråer, samarbetspartners samt interna kontakter. Du kommer att arbeta administrativt med artikelregistrering och produktvård. Här jobbar du självständigt och strukturerat med framtagning av bla tradematerial, prestationer samt stöttar i arbetet med sociala medier. Du arbetar operativt, håller ihop trådarna och skapar struktur i arbetet med fokus på leverans av tidigare uppsatta beslut, mål och deadlines.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Artikelregistering - VCD/Q-lab i Validoo

- Hantering av sociala medier och webb

- Koordinering av material vid kampanjer och nylanseringar

- Framtagning av säljfrämjande verktyg såsom butiksmaterial, säljblad, annonser m.m.

- Deltagande vid mässor och konferenser

 

 

Din profil
Vi söker dig som gillar att driva ditt eget arbete framåt och har förmåga att arbeta strukturerat och organiserat. Du är proaktiv, drivs av deadlines och är målfokuserad i ditt arbete. Du är noggrann, gillar självständigt arbete såväl som ett nära samarbete med dina kollegor. Du har en god känsla för färg och form. 

Vi tror att du har relevant utbildning och arbetserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Men vi lägger ännu mer vikt vid rätt personlighet.

För att lyckas i rollen tror vi att du:

- Är målinriktad och triggas av att bidra till ett bättre försäljningsresultat

- Är proaktiv och ansvarstagande med ett starkt engagemang för dina uppgifter

- Trivs med att jobba självständigt men samtidigt är en lagspelare med mycket god kommunikativ förmåga.

- Har en positiv attityd och framåtanda 

- Har förmåga att själv söka upp information och kan prioritera dina arbetsuppgifter

- Är prestigelös och trivs med att ge service och support

- Har god datorvana, har god kunskap i Adobe-paketet och behärskar CMS-system

Du kommer att arbeta i en positiv miljö tillsammans med engagerade medarbetare på vårt Göteborgskontor. 

 

Välkommen med din ansökan till:

jobb@danishcrown.com

 

Om företaget 
Danish Crown Sweden är dotterbolag till Danish Crown Group som är ett av de ledande köttföretagen i Europa med en omsättning på ca 80 miljarder och 23000 anställda. Med fokus på mathantverk, hållbarhet & kärleken till bra mat utvecklar vi unika koncept i samklang med våra kunder. Vi är cirka 1500 anställda och arbetar tillsammans med drygt 6000 lantbrukare. Vår svenska verksamhet omsätter ca 6 miljarder sek fördelat mellan KLS Ugglarps och Danish Crown Foods. Med varumärken som Tulip, GÖL, Ugglarps och Dalsjöfors håller vi en stark marknadsposition och representeras i mer än 10 kategorier på den svenska marknaden. 

Vårt ansvar

Tulip produceras av Danish Crown. Danish Crown ställer höga krav på alla sina underleverantörer och att de undertecknar ett så kallat Code of Conduct. Detta säkerställer att samtliga leverantörer rättar sig efter uppsatta krav om bland annat miljöpåverkan och personalpolitik.