Tulip - om Tulip

Om Tulip - Enjoy Together

Med en genuin känsla och en knivskarp blick för kvalitet, erbjuder Tulip produkter för en enklare vardag.

Tulip är Danmarks äldsta varumärke med försäljning i 120 länder världen över. 

Tulip registrerades 1909 i Danmark och blev därmed landets första varumärke och har sedan dess varit en viktig del i danskarnas vardagsliv. Med god förståelse, lyhördhet och omtanke för konsumenterna, skapar Tulip produkter av hög kvalité och smak - allt för en lyckad vardag! Idag är Tulip ett välkänt varumärke över stora delar av världen. 

Så jobbar vi med hållbarhet

 

Vårt hållbarhetsarbete

VISION & MÅL

 

Våra produkter ska smaka så bra att våra kunder köper om och om igen

Våra kunder ska vara så nöjda med vår service att de utökar sin affärsrelation med oss

Våra medarbetare ska vara nöjda med sitt arbete så att de får drivkraft för nya utmaningar

Våra ägare och andra intressenter ska vara nöjda med vårt resultat så att de vill investera ännu mer i Tulip

 

Vår uppgift är att sätta en ny standard för industriellt producerad mat – en standard som bygger på att producera välsmakande produkter och som drivs av vår utvecklingsförmåga att uppnå ökad tillväxt och ännu större framgång

Vi vill bevisa att vi kan öka vår storlek och med våra resurser nå en högre kvalitetsnivå med en större grad av homogenitet och samtidigt bibehålla en mycket hög grad av livsmedelssäkerhet

Vårt ansvar

Tulip produceras av Danish Crown Foods - ett dotterbolag till bondekooperativet Danish Crown och ägs till 100 procent av Danish Crown-koncernen. Danish Crown Foods ställer höga krav på alla sina underleverantörer och att de undertecknar ett så kallat Code of Conduct. Detta säkerställer att samtliga leverantörer rättar sig efter uppsatta krav om bland annat miljöpåverkan och personalpolitik.  

Sammanfattningsvis är Tulip en del av Danish Crown Foods. Ett annat starkt varumärke som är medlem i Danish Crown Foods familjen är GØL.

Korvfabriken GØL grundades 1934. Idag omfattar GØL-marknaden ett brett utbud av matlagnings- grill- och salamikorvar. GØLs korvar produceras av egna beprövade recept och det gamla goda hantverket är än idag en viktig del i den moderna produktionen.

Läs mer & hitta inspiration på GØL.se