Tulip - om Tulip

Tulip har försäljning i 120 länder världen över. 

Tulip registrerades 1909 i Danmark och blev därmed landets första varumärke. Med god förståelse, lyhördhet och omtanke för konsumenterna, skapar Tulip produkter av hög kvalitet och smak - allt för en enklare och lyckad vardag! Idag är Tulip ett välkänt varumärke över stora delar av världen. Men en god måltid består inte bara utav god mat, utan också gått sällskap. Den viktigaste ingrediensen vid bordet är du.

Så jobbar vi med hållbarhet

 

Vårt hållbarhetsarbete

Vårt ansvar

Tulip produceras av Danish Crown. Danish Crown ställer höga krav på alla sina underleverantörer och att de undertecknar ett så kallat Code of Conduct. Detta säkerställer att samtliga leverantörer rättar sig efter uppsatta krav om bland annat miljöpåverkan och personalpolitik.  

Sammanfattningsvis är Tulip en del av Danish Crown. Ett annat starkt varumärke som är medlem i Danish Crown familjen är GØL.

Korvfabriken GØL grundades 1934. Idag omfattar GØL-marknaden ett brett utbud av matlagnings- grill- och salamikorvar. GØLs korvar produceras av egna beprövade recept och det gamla goda hantverket är än idag en viktig del i den moderna produktionen.

Läs mer & hitta inspiration på GØL.se