Tulip - om Tulip

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss kan du antingen kontakta vårt kontor i Göteborg eller vårt huvudkontor i Randers, Danmark. 

Danish Crown Foods AB
Box 4103, Lisa Sass gata 1 
422 04 Hisings Backa
Tel: 031-65 50 50
Fax: 031-65 50 59
E-mail: foods.se@danishcrown.com

 

Danish Crown Foods A/S
Tulipvej 1, DK-8940 Randers SV
Tel: +45 89 10 50 00
E-mail: foods.dk@danishcrown.com
www.danishcrown.com

Press
Jens Hansen
Director, Media Relations/Press, Danish Crown

Reklamation

Færre familier spiser sammen

Ett modernt företag med export till hela världen

 

Behöver du komma i kontakt med oss på Tulip kan du antingen kontakta vårt kontor i Göteborg eller vårt huvudkontor i Randers, Danmark. Vill du komma i direktkontakt med något av Danish Crown Foods dotterbolag, fabriker eller annat företag inom Danish Crown, hittar du adress och telefonnummer här nedan. Tulip står alltid till ditt förfogande.

Har du frågor?

Din åsikt är viktig för oss. Vi uppskattar därför att höra från dig, oavsett om du vill lämna ett förslag eller har synpunkter – ris eller ros!

Varje kommentar, förslag, åsikt eller synpunkt är en unik möjlighet för oss att förbättra våra produkter.

Använd något av formulären nedan om du exempelvis upplever att någon av våra produkter inte lever upp till dina förväntningar – eller om du bara vill ge feedback, lämna ett önskemål eller har en åsikt.

För att läsa om hur dina personuppgifter behandlas enligt GDPR klicka här.

Beskriv ditt ärende

Din åsikt är viktig. Om du upptäcker att en produkt inte lever upp till dina förväntningar är det viktigt att du berättar det för oss. Det är en förutsättning i vårt arbete att alltid leverera produkter av bästa kvalitet och smak. Gör en reklamation genom att fylla i formuläret nedan.

Vilken produkt gäller ditt ärende?

EAN-numret är den 13-siffriga kod som står under streckkoden på förpackningen
Hur många förpackningar gäller ditt ärende?
Bäst före:
Packdag:

Vad är fel?

Spara produkten i kyl/frys tills dess att ärendet anses vara avslutat.

För att vi ska kunna göra en grundlig och noggrann undersökning av din reklamation, behöver vi så utförlig information av dig som möjligt. Om du har hittat ett främmande föremål i din produkt, vill vi ha möjlighet att undersöka detta närmare. Beskriv föremålet så noggrant du kan och spara det till dess att vi hör av oss.

Dina kontaktuppgifter

Skicka

Lämna en kommentar

Vi vill gärna höra från dig! Lämna din kommentar – ris eller ros – i formuläret nedan. Obs! Gäller ditt ärende en reklamation? Vänligen fyll i formuläret ovan.

Skicka

Tulip produceras av Danish Crown Foods - ett dotterbolag till bondekooperativet Danish Crown och ägs till 100 procent av Danish Crown-koncernen