TÄVLA & VINN Jultröja

Boernbaconsweater

VINN EN BACON TRÖJA, ELLER TWIN TRÖJAN

För många av oss handlar jultider om att umgås med de som
står oss nära och såklart om riktigt god mat. Viktigt är också att
klä sig rätt så varför inte svepa in sig i en bacontröja eller rentutav
den härliga twintröjan

För att delta:

För att ha chansen att bli den lyckliga vinnaren av bacon tröjorna måste du fylla i de uppgifter som efterfrågas i formuläret här nedan.

Svara på frågan och sänd in din motivering senast den 9 December 2020.

Lycka till!


Motivera med max 20 ord.
Skicka in

TÄVLINGSVILLKOR

För att ta del av Tulips jultävling där du kan vinna en skön jultröja måste du fylla i de uppgifter som efterfrågas i formuläret på kampanjsidan.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret, svara på frågorna och sänd in din motivering senast den 9 December 2020

PERSONUPPGIFTER

Genom deltagande i tävlingen godkänner du att personuppgifterna du lämnar får användas av Tulip (TFC) AB för att administrera kampanjen. Tulip (TFC) AB behandlar alla personuppgifter i enlighet med den nya dataskyddsförordningen General Data Protection Regulation (GDPR). Läs mer om vår Privacy Policy här.

Om du önskar rättelse av- eller har frågor kring behandlingen av personuppgifter ber vi dig kontakta oss på e-post: foods.se@danishcrown.com

VEM FÅR TÄVLA?

För att delta i tävlingen måste du vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal, är du under 18 år måste du ha föräldrarnas godkännande.

TÄVLINGSPERIOD OCH BEDÖMNINGSKRITERIER

Tävlingen pågår från tirsdag den 27 Oktober 2020 till den 9 December 2020. Alla bidrag som skickas in kommer att sammanställas och bedömas av en jury bestående av representanter från Tulip (TFC) AB.

Tulip (TFC) AB förbehåller sig rätten att utesluta bidrag som på något sätt kan uppfattas som sexistiska, kränkande eller på annat sätt anstötliga. Även bidrag som inte uppfyller villkoren kommer att uteslutas från kampanjen.

Du kan max tävla 1 gång/person under hela tävlingsperioden.

VINST

15 personer vinner en jultröja till ett värde av ca 399:-.

Vinnarna kommer att kontaktas via mail. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten måste hämtas ut senast 6 veckor efter avslutad tävling.

SAMTYCKE

Genom att godkänna tävlingsvillkoren godkänner du samtliga punkter i detta villkor.

ANSVARIG FÖR KAMPANJEN

Ansvarig för tävlingen är Danish Crown Foods Sweden AB, Lisa Sass gata 1, 422 53 Hisings Backa.

Tulip (TFC) AB ansvarar inte för om ett bidrag har försvunnit eller laddats upp på fel sätt. Tulip (TFC) AB tar heller inte ansvar för eventuella tekniska problem som kan påverka tävlingens slutresultat, ej heller för eventuella tryckfel eller oavsiktliga missförstånd i samband med tävlingen. Tulip (TFC) AB ansvarar inte för försvunna eller ej uthämtade vinster hos postombud.

Läs mer om vårt bacon

Produkter / Bacon
Stekfläsk, skivat

375 g

Produkter / Bacon
Kalkonbacon, tärnat

110 g

Produkter / Bacon
Bacon 3-pack, skivat

375 g