Tulip - vinn jultröja

VINN KIT MED BACON-TRÖJA OCH SKÖN VÄRMANDE MÖSSA!

För många av oss handlar jultider om att umgås med de som står oss nära och såklart om riktigt god mat. Viktigt är också att klä sig rätt så varför inte svepa in sig i en härlig bacontröja och skön värmande mössa.

För att delta:

För att ha chansen att bli en av de lyckliga vinnarna av ett kit med bacontröja och mössa måste du fylla i de uppgifter som efterfrågas i formuläret här nedan.

Svara på frågan och motivera varför du skall bli den lyckliga vinnaren.

Lycka till!

Skicka in

TÄVLINGSVILLKOR

För att ta del av Tulips jultävling där du kan vinna en skön jultröja och mössa måste du fylla i de uppgifter som efterfrågas i formuläret på kampanjsidan.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret, svara på frågorna och sänd in din motivering senast den 10 december 2022

PERSONUPPGIFTER

Genom deltagande i tävlingen godkänner du att personuppgifterna du lämnar får användas av Tulip (TFC) AB för att administrera kampanjen. Tulip (TFC) AB behandlar alla personuppgifter i enlighet med den nya dataskyddsförordningen General Data Protection Regulation (GDPR). Läs mer om vår Privacy Policy här.

Om du önskar rättelse av- eller har frågor kring behandlingen av personuppgifter ber vi dig kontakta oss på e-post: foods.se@danishcrown.com

VEM FÅR TÄVLA?

För att delta i tävlingen måste du vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal, är du under 18 år måste du ha föräldrarnas godkännande.

TÄVLINGSPERIOD OCH BEDÖMNINGSKRITERIER

Tävlingen pågår från den 11 Oktober 2022 till den 10 December 2022. Alla bidrag som skickas in kommer att sammanställas och bedömas av en jury bestående av representanter från Tulip (TFC) AB.

Tulip (TFC) AB förbehåller sig rätten att utesluta bidrag som på något sätt kan uppfattas som sexistiska, kränkande eller på annat sätt anstötliga. Även bidrag som inte uppfyller villkoren kommer att uteslutas från kampanjen.

VINST

10 personer vinner ett kit med bacontröja och mössa till ett ca värde av ca. 460 kr.

Vinnarna kommer att kontaktas via mail. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten måste hämtas ut senast 6 veckor efter avslutad tävling.

SAMTYCKE

Genom att godkänna tävlingsvillkoren godkänner du samtliga punkter i detta villkor.

ANSVARIG FÖR KAMPANJEN

Ansvarig för tävlingen är Danish Crown Foods Sweden AB, Lisa Sass gata 1, 422 53 Hisings Backa.

Tulip (TFC) AB ansvarar inte för om ett bidrag har försvunnit eller laddats upp på fel sätt. Tulip (TFC) AB tar heller inte ansvar för eventuella tekniska problem som kan påverka tävlingens slutresultat, ej heller för eventuella tryckfel eller oavsiktliga missförstånd i samband med tävlingen. Tulip (TFC) AB ansvarar inte för försvunna eller ej uthämtade vinster hos postombud.