Rågbröd med pulled turkey och avokado - Tulip

Rågbrödmed Pulled Turkey, avokado och hemgjord dijonnaise

(1 st) Mitt betyg: 0

Rågbrödmed Pulled Turkey, avokado och hemgjord dijonnaise

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. Pasteuriseret æggeblomme
  • 0,25 tsk. Salt
  • 1 dl Olivolja
  • 1 tsk. Dijonsenap
  • 1 stk. Avocado
  • 0,5 stk. Sallad
  • 200 g Rågbröd
  • 200 g Tulip Pulled Turkey
  • 0,5 stk. Rödlök
  • 1 msk. Madagascar peber
Skriv ut recept

Vårt recept på rågbröd med pulled turkey. I detta receptet är det hembakade rågbrödet som stjärnan på tallriken tillsammans med den mustiga pulled turkey och den krämiga avokadon. Toppa med en hemgjord dijonnaise och du har en smarrig och lättlagad måltid!


Gör så här

Pulled Turkey tillagas enligt anvisningarna på förpackningen.

Vispa äggulor och salt pösigt och tillsätt olivoljan lite i taget.
Smaka av med senap.
Skala och kärna ur avokadon. Skär den i långa bitar.

Lägg först två sallatsblad på varje brödskiva och fördela sedan riven Pulled Turkey, avokado och dijonnaise jämnt mellan de fyra rågbröden. 
Avsluta med skuren rödlök och grovhackad peppar.


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Turkey i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!