BBQ-burgare med pulled pork och syrad rödlök - Tulip

BBQ-burgare med pulled porkoch syrad rödlök

(1 st) Mitt betyg: 0

BBQ-burgare med pulled porkoch syrad rödlök

  • 1 t 0 min

Ingredienser

  • 550 g Tulip Pulled Pork
  • 4 st Hamburgerbröd
  • 1 msk Sesamfrån
  • 1 st Rödlök
  • 0,5 dl Vinäger
  • 2 msk Socker
  • 2 msk vatten
  • 2 tsk salt
Skriv ut recept

BBQ-burgare med pulled pork är en riktigt smakrik och matig burgare som kommer att imponera på dina gäster. I vårt enkla och goda recept kombinerar vi den saftiga pulled porken med syrad rödlök och en läcker BBQ-sås, allt serverat på ett rostat hamburgerbröd. Vill du ta din burgare till nästa nivå, prova vår BBQ-burgare med pulled pork!


Gör så här

Syra rödlöken
Strimla löken fint och lägg i en burk. Blanda vatten, ättika, socker, och salt och häll över löken. Låt stå minst en timme i kyl innan servering.

Tillaga Tulip Pulled Pork enligt anvisningarna på förpackningen. 

Rosta hamburgerbröden och garnera med svarta sesamfrön. 

Tillsätt BBQ sås, syrad rödlök och servera med valfria tillbehör.

 

 


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!