BBQ-burgare med pulled porkoch syrad rödlök
- 1 t 0 min
Ingredienser
- 550 g Tulip Pulled Pork
- 4 st Hamburgerbröd
- 1 msk Sesamfrån
- 1 st Rödlök
- 0,5 dl Vinäger
- 2 msk Socker
- 2 msk vatten
- 2 tsk salt
Gör så här
Syra rödlöken
Strimla löken fint och lägg i en burk. Blanda vatten, ättika, socker, och salt och häll över löken. Låt stå minst en timme i kyl innan servering.
Tillaga Tulip Pulled Pork enligt anvisningarna på förpackningen.
Rosta hamburgerbröden och garnera med svarta sesamfrön.
Tillsätt BBQ sås, syrad rödlök och servera med valfria tillbehör.
Tips
Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn!
Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.
Klart!