Rågbrödmed Pulled Turkey, avokado och hemgjord dijonnaise
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. Pasteuriseret æggeblomme
- 0,25 tsk. Salt
- 1 dl Olivolja
- 1 tsk. Dijonsenap
- 1 stk. Avocado
- 0,5 stk. Sallad
- 200 g Rågbröd
- 200 g Tulip Pulled Turkey
- 0,5 stk. Rödlök
- 1 msk. Madagascar peber
Gör så här
Pulled Turkey tillagas enligt anvisningarna på förpackningen.
Vispa äggulor och salt pösigt och tillsätt olivoljan lite i taget.
Smaka av med senap.
Skala och kärna ur avokadon. Skär den i långa bitar.
Lägg först två sallatsblad på varje brödskiva och fördela sedan riven Pulled Turkey, avokado och dijonnaise jämnt mellan de fyra rågbröden.
Avsluta med skuren rödlök och grovhackad peppar.
Tips
Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Turkey i mikrovågsugn!
Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.
Klart!