Internationella bacondagen
Tavla Och Vinn Bacon T Shirt
T-shirt Bacon Lover

VINN EN BACON T-SHIRT

Fira Internationella bacondagen med att laga dina favoriträtter med bacon. Är du en riktig ”Bacon lover” kan du även vinna denna specialdesignade bacon t-shirt.

 

För att delta: 

För att ha chansen att bli den lyckliga vinnaren av bacon t-shirten, måste du fylla i de uppgifter som efterfrågas i formuläret här nedan.

Svara på frågan och sänd in din motivering senast den 25 september 2020.

 

Happy International bacon day
Lycka till!


Motivera med max 20 ord.
Skicka in

TÄVLINGSVILLKOR

 

För att ta del av Tulips Bacon tävling "Fira Internationella bacondagen", där du kan vinna en t-shirt måste du fylla i de uppgifter som efterfrågas i formuläret på kampanjsidan.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret, svara på frågorna och sänd in din motivering senast den 25 september 2020. 

PERSONUPPGIFTER 
Genom deltagande i tävlingen godkänner du att personuppgifterna du lämnar får användas av Tulip (TFC) AB för att administrera kampanjen. Tulip (TFC) AB behandlar alla personuppgifter i enlighet med den nya dataskyddsförordningen General Data Protection Regulation (GDPR). Läs mer om vår Privacy Policy här.

Om du önskar rättelse av- eller har frågor kring behandlingen av personuppgifter ber vi dig kontakta oss på e-post: foods.se@danishcrown.com

VEM FÅR TÄVLA? 
För att delta i tävlingen måste du vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal, är du under 18 år måste du ha föräldrarnas godkännande.

TÄVLINGSPERIOD OCH BEDÖMNINGSKRITERIER
Tävlingen pågår från måndagen den augusti 2020 till den 25 september 2020. Alla bidrag som skickas in kommer att sammanställas och bedömas av en jury bestående av representanter från Tulip (TFC) AB.

 

 

Tulip (TFC) AB förbehåller sig rätten att utesluta bidrag som på något sätt kan uppfattas som sexistiska, kränkande eller på annat sätt anstötliga. Även bidrag som inte uppfyller villkoren kommer att uteslutas från kampanjen.

Du kan max tävla 1 gång/person under hela tävlingsperioden.

VINST

15 personer vinner en t-shirt med ett värde av ca 249:-.

Vinnarna kommer att kontaktas via mail. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinsten måste hämtas ut senast 6 veckor efter avslutad tävling.

SAMTYCKE
Genom att godkänna tävlingsvillkoren godkänner du samtliga punkter i detta villkor.

ANSVARIG FÖR KAMPANJEN 
Ansvarig för tävlingen är Danish Crown Foods Sweden AB, Lisa Sass gata 1, 422 53 Hisings Backa.

Tulip (TFC) AB ansvarar inte för om ett bidrag har försvunnit eller laddats upp på fel sätt. Tulip (TFC) AB tar heller inte ansvar för eventuella tekniska problem som kan påverka tävlingens slutresultat, ej heller för eventuella tryckfel eller oavsiktliga missförstånd i samband med tävlingen. Tulip (TFC) AB ansvarar inte för försvunna eller ej uthämtade vinster hos postombud.

Recept med bacon

Karamellpopcorn med bacon

Amerikanska bacon-pannkakor

Prästostpaj med gräslökcrème toppad med knaperstekt bacon

1 av 5 vinnande bacon recept 2020