Sallad verde med pulled turkey - Tulip

Sallad verdemed Pulled Turkey

(2 st) Mitt betyg: 0

Sallad verdemed Pulled Turkey

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 1 dl olivolja
  • 0,5 dl vatten
  • 10 st mandlar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0,5 knippe koriander
  • 6 knippe färsk persilja
  • 10 g ingefära
  • 6 knippe mynta
  • 1 st lime
  • 2 msk salt
  • 1 tsk socker
  • 400 g spenat
  • 150 g sallad
  • 3 st grönpepparkorn
  • 1 st baguette
Skriv ut recept

Sallad verde med pulled turkey är en lättlagad och hälsosam grönsallad som passar perfekt till lunch eller middag. Den saftiga pulled turkey-kycklingen kombineras med en fräsch mix av grönsaker och en härlig dressing, vilket gör den här salladen både smakrik och mättande.


Gör så här

Tillaga Pulled Turkey enligt anvisning på förpackningen.

Blanda olivolja, vatten, mandlar, vitlök, koriander, persilja, ingefära,
mynta, lime, salt och socker i en mixer och mixa till en slät sås.

Skölj spenat och sallad och låt torka. Skiva paprika i långa, smala stavar.
Blanda grönsakerna med Pulled Turkey och hälften av dressingen.

Servera med grovt lantbröd.


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Turkey i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!