Baconsås - Krämig baconsås till pasta - Tulip

Baconsås Till pasta

(0 st) Mitt betyg: 0

Baconsås Till pasta

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 rödlök
  • 2 paket Tulip Bacon i skivor, 125
  • 2 röda paprikor
  • 125 g champinjoner
  • Pasta
  • 1,5 dl grädde
  • 2 dl mjölk
  • 1,5 tsk maizena
  • Salt och peppar
Skriv ut recept

Gör så här

  1. Koka pastan enl anvisningarna.
  2. Strimla bacon. Hacka löken, paprikan och champinjoner.  Stek baconen i stekpanna utan fett, lägg i lök, paprika och champinjoner och stek till fin färg. Häll av fettet.
  3. Lägg fräset i kastrull. Rör ut maizena i en del av mjölken. Häll i mjölk, grädde och maizena i kastrullen. Låt koka under omrörning.
  4. När pastan är klar, häll av och lägg sedan i pastan i kastrullen. Salta och peppra.