Hur man gör en Bacone - recept från Tulip Bacon

Hur man gör en Bacone

(1 st) Mitt betyg: 0

Hur man gör en Bacone

En Baconeer vet att någonstans i världen är det bacon o’ clock, så se till att göra en Bacone till din nästa efterrätt.

Detta recept visar dig ett nytt och roligt sätt att tillaga ditt bacon för en utsökt efterrätt.

 


Gör så här

  1. Förvärm ugnen till 200 ° C.
  2. Öppna ett paket Tulip Bacon. Ta en skiva och linda runt konen (börja från botten). Kom ihåg att inte snåla med baconet. Ta gärna två skivor, minst.
  3. Ställ eller lägg dina färdiglindade Bacones på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Ställ in plåten i ugnen.
  5. Grilla dem i 15-20 minuter. Glöm inte att kontrollera då och då, så att du får den där perfekta krispigheten du önskar.
  6. När du har tagit baconerna ur ugnen, låt dem svalna i cirka 3 minuter.
  7. Ta bort aluminiumkonen med en tång. Var försiktig, så du inte bränner dig!


Tips

Lägg till din favoritglass eller fyllning för en upplevelse på nästa nivå. För extra krispighet kan du använda en brännare på slutet.

ÄR DU OSÄKER PÅ HUR MAN GÖR EN BACONE?

Ta en titt på videon nedan.