Mexikansk tacos med pulled pork

Mexikansk tacos med pulled porkmed chilibönor

(4 st) Mitt betyg: 0

Mexikansk tacos med pulled porkmed chilibönor

  • 35 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 paket Tulip pulled pork
  • 16 st Körsbärstomater
  • 1 burk Kidneybönor i chilisås
  • 16 st Tacoskal
  • 200 g Cheddarost
Skriv ut recept

Fånga smakerna från mexiko med Pulled pork i tacoskal med chilibönor. Du lagar snabbt fredagens tacomys till hela familjen med Pulled pork. 


Gör så här

Tillaga Tulip Pulled Pork enligt anvisningarna på förpackningen.

Halvera körsbärstomaterna. Blanda tomaterna och chilibönorna tillsammans med det tillagade köttet.

Fyll tacoskalen och placera dem stående i en ugnssäker form.

Strö över cheddarosten och gratinera i ugn på 180 °C ca. 3-4 minuter.

 


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!