Nachos i ugn med pulled pork, ost och guacamole - Tulip

Nachos i ugn med pulled pork, ost och guacamole

(1 st) Mitt betyg: 0

Nachos i ugn med pulled pork, ost och guacamole

  • 45 min

Ingredienser

  • 550 g Tulip Pulled Pork
  • 1 påse tacochips
  • 2 dl riven ost
  • 1,5 l tacosås
  • 1 st isbergssallad
  • 100 g majs
  • 2 st rödlök
  • 2 st avocado
  • 2 st tomater
  • 1 st lime
  • 1 dl creme fraiche 18 %
Skriv ut recept

En riktig fredagsfavorit, nachos i ugn. I vårt recept har vi kombinerat krispiga nachochips med saftig pulled pork och smältande ost, allt gratinerat i ugn för en härligt krispig yta. Toppat med en frisk grönsakssalsa och guacamole för en komplett och smakrik rätt som gör alla nöjda. Prova vårt recept på nachos i ugn med pulled pork och guacamole, en krämig rätt du kommer vilja laga om och om igen.


Gör så här

Tillaga Pulled Pork enligt anvisningarna på förpackningen.

Dela och dra isär köttet med två gafflar. Fördela nachochips i en ugnssäker form och strö över riven ost.
Lägg sedan Pulled Pork jämt fördelat över nachochipsen. Gratinera i ugnen cirka 10-15 minuter på 225°C.
Ta ut fatet ur ugnen och strö över hackad rödlök, sallad och majs. Ringla över tacosås och toppa med guacamole.

Guacamole
Skala, kärna ur och mosa avokadon. Kärna ur tomaterna och skala rödlöken. Hacka tomater och rödlök fint.
Blanda avokado, tomat, rödlök och gräddfil i en skål. Pressa i limesaft. Smaka av med salt och peppar.





Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!