Ostgratinerade nachochips med Pulled Pork

Ostgratinerade nachochips med Pulled Porkoch guacamole

(1 st) Mitt betyg: 0

Ostgratinerade nachochips med Pulled Porkoch guacamole

  • 45 min

Ingredienser

  • 550 g Tulip Pulled Pork
  • 1 påse tacochips
  • 2 dl riven ost
  • 1,5 l tacosås
  • 1 st isbergssallad
  • 100 g majs
  • 2 st rödlök
  • 2 st avocado
  • 2 st tomater
  • 1 st lime
  • 1 dl creme fraiche 18 %
Skriv ut recept

En fredags favorit, gratinera nachochips med ost och pulled pork. Toppa med grönsaker salsa och guacamole. 


Gör så här

Tillaga Pulled Pork enligt anvisningarna på förpackningen.

Dela och dra isär köttet med två gafflar. Fördela nachochips i en ugnssäker form och strö över riven ost.
Lägg sedan Pulled Pork jämt fördelat över nachochipsen. Gratinera i ugnen cirka 10-15 minuter på 225°C.
Ta ut fatet ur ugnen och strö över hackad rödlök, sallad och majs. Ringla över tacosås och toppa med guacamole.

Guacamole
Skala, kärna ur och mosa avokadon. Kärna ur tomaterna och skala rödlöken. Hacka tomater och rödlök fint.
Blanda avokado, tomat, rödlök och gräddfil i en skål. Pressa i limesaft. Smaka av med salt och peppar.





Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!