Pita med Pulled Pork, tzatziki och grönsaker

Pitamed pulled pork, tzatziki och grönsaker

(1 st) Mitt betyg: 0

Pitamed pulled pork, tzatziki och grönsaker

  • 30 min

Ingredienser

  • 550 g Tulip Pulled Pork
  • 4 st pitabröd
  • 1 st rödlök
  • 0,25 isbergssallad
  • 0,5 gurka
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 st tomater
  • 2,5 dl naturell yoghurt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 0,5 tsk salt
Skriv ut recept

Gör så här

Riv gurka med ett rivjärn, häll yoghurt i ett kaffefilter och låt både gurka och yoghurt rinna av.
Blanda sedan gurka, yoghurt och pressad vitlök. Smaka av med salt och peppar.

Hacka rödlök, sallad och tomat.

Värm pitabröden enligt anvisning på förpackningen.
Fyll dem därefter med Pulled Pork, tzatziki, sallad, rödlök och tomat.


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!