Picknick i det gröna

Pulled pork i surdegsbaguettemed pico de gallo och coleslaw

(1 st) Mitt betyg: 0

Pulled pork i surdegsbaguettemed pico de gallo och coleslaw

  • 30 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 frp Tulip pulled pork
  • 1 st Surdegsbaguette
  • Några blad grönsallat
  • 0,5 st Gul lök
  • 4 st Tomater
  • 0,5 st Chili frukt
  • 2 st Vitlöksklyftor
  • 1 knippe Koriander
  • 2 st Lime
  • 2 dl Finskuren vitkål
  • 1 st Riven morot
  • 1,5 dl Majonnäs
  • Citronsaft
Skriv ut recept

Gör så här

Pico de gallo
Blanda hackad tomat, lök, koriander, chili och limesaft i en skål. Smaka av med salt och olja.

Coleslaw
Salta den tunt skurna vitkålen och moroten, krama grönsakerna mjuka och häll av vätskan. Blanda i senap och majonnäs. Smaka av med peppar och citronsaft (eller vinäger). 

Värm pulled porken på grillen i ca 20 minuter.

Servera
Skär upp baguetten och fyll den med pulled pork, pico de gallo och coleslaw.


Tips

Coleslaw blir godare ju längre den står, så gör gärna dubbel sats så har du till senare i veckan också!