Spareribs med melon, fetaost och myntasallad

Spareribs med melonfetaost och myntasallad

(0 st) Mitt betyg: 0

Spareribs med melonfetaost och myntasallad

  • 15 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 paket Tulip Spareribs
potatis
  • 800 g fast potatis
  • olja
  • salt & peppar
tillbehör
  • smokey BBQ sås
melonsallad
  • 1,5 kg vattenmelon
  • 200 g fetaost
  • 1 kruka mynta
Skriv ut recept

En fräsch och somrig sallad med vattenmelon, fetaost och mynta. Förbered spareribs snabbt i ugn eller grill och servera tillsammans med potatisklyftor i ugn! 


Gör så här

Tillaga pulled pork enligt förpackningsanvisningen.

Sätt ugnen på 220 grader. 
Skär potatisen i klyftor och fördela på i en ugnsfast form eller plåt. Ringla oljan och samt salt och peppra. 
Sätt i ugnen i ca 40 minuter eller tills den fått fin färg. 


Melonsallad 
Skala melonen och skär i kuber.
Smula fetaosten över melonen.
Blanda melon och fetaost, riv myntan för hand
i mindre bitar.
Pressa saften från citronen över melon-mixen
och rör om. Serveras väl kylt.

 

Servera tillsammans med BBQ sås valfri grönsallad. 


Tips

Välj annan typ av melon för olika konsistenser och sötma.