Varma mackor med bacon - Ost och baconmacka - Tulip

Varma mackor med bacon

(0 st) Mitt betyg: 0

Varma mackor med bacon

  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 paket Tulip Bacon i skivor, 125 g
  • 8 skivor ljust surdegsbröd
  • 150 g cheddarost
  • 50 g västerbottenost
  • 1 msk flytande honung
  • 1 msk dijonsenap
Skriv ut recept

Gör så här

  1. Stek baconet i en stekpanna utan fett tills det är frasigt och fått fin färg. Lägg över på hushållspapper att rinna av.
  2. Lägg ut 4 bröd och fördela dijonsenap, topp med riven ost och bacon. Ringla över honung. Lägg över resterande bröd och tryck till. Hetta upp en stekpanna med smör eller använd ett smörgåsjärn.
  3. Stek bröden frasiga med smör på båda sidor tills osten smält. Dela i halvor och ät med valfria tillbehör.