Pulled pork gyros- Tulip

Gyrospizzamed jalapeño

(0 st) Mitt betyg: 0

Gyrospizzamed jalapeño

  • 30 min
  • 4 personer

Ingredienser

Vit pizzasås
  • 1 dl Créme fraîche
  • 1 st Vitlöksklyfta
  • 1 tsk Oregano
  • 5 tsk Salt
  • Citronjuice
Toppings
  • Cheddar
  • Rödlök
  • Körsbärstomater
  • Oregano
Skriv ut recept

Upptäck Greklands smaker med vår härliga gyrospizza. Med traditionella kryddor, saftigt  kött och färska grönsaker skapar du en smakupplevelse som tar dig till Medelhavets kust. Med vårt enkla recept kan du snabbt laga en middag som kommer att uppskattas av hela familjen.


Gör så här

Förbered pulled pork gyros enligt anvisningarna på förpackningen.

Ta ut Pulled Pork ur ugnen och riv isär köttet med två gafflar.

Grädda pizzabotten ca 10 minuter i ugnen.

Bred ut den vita pizzasåsen på botten och lägg gyrosköttet ovanpå. 

Toppad med mozzarella, cheddarost, körsbärstomater, rödlök och jalapeños.

Grädda pizzan gyllene i 200 grader i ca 10 minuter eller tills den ser klar ut.


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork Gyros i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!