Fyllig lasagne med bacon
- 45 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 st vitlöksklyfta
- 500 g nötfärs
- 2 burkar tomatsås
- salt och peppar
- 1 tsk oregano
- 23 skivor Tulip Bacon i skivor
- 6 st lasgneplattor
- 1 burk bechamelsås
- 1 påse riven mozzarella
Gör så här
Lasagne med bacon
- Sätt ugnen på 180 °C. Hacka vitlök och stek i en panna.
- Stek nötfärs ett par minuter och tillsätt tomatsås. Smaka av med salt, peppar, oregano och eventuellt lite chili.
- Lägg baconskivor i lasagneformen så att botten och sidor är täckta. Bygg sedan lagervis med lasagneplattor, köttsås, bechamelsås och riven ost.
- Avsluta med att vika in baconet från sidorna och fyll på med bacon tills allt är täckt.
- Grädda i ugnen i 25-30 minuter.