Baconlindade dadlar med rosmarin - Recept - Tulip

Baconlindade dadlarmed rosmarin

(3 st) Mitt betyg: 0

Baconlindade dadlarmed rosmarin

  • 20 min
  • 4 personer

Ingredienser

Skriv ut recept

Ett klassiskt tilltugg! Baconlindade dadlar är otroligt enkelt att göra och blir en perfekt kombination av sött och salt. En dadel med bacon passar perfekt till fördrinken, förfesten, som tilltugg innan maten, både till vardags och festligare tillfällen!

 


Gör så här

  1. Baconlindade dadlar
  2. Sätt ugnen på 200C.
  3. Dela baconskivorna på hälften och linda in varje dadel med en halv baconskiva. 
  4. Lägg dadlarna med baconskarven nedåt i en ugnsfast form. Låt stå i ugnen ca 15 minuter, tills baconet fått fin färg. 
  5. Lägg upp på serveringsfat och toppa med rosmarinblad.