Lövbiffsrullader med bacon
- 4 personer
Ingredienser
- 125 g Tulip Bacon i skivor
- 600 g lövbiff
- 4 tsk dijonsenap
- 2 msk smör
- 1 dl vatten
- 1 msk kalvfond
- 2 dl grädde
- Salt och svartpeppar
- Kokt potatis
- Svartvinbärsgelé
- Inlagd gurka
Gör så här
- Lägg ut köttskivorna och fördela ut senap över köttet. Lägg en baconskiva ovanpå och rulla samman varje köttskiva, fäst med en tandpetare. Krydda med lite salt och peppar runtom.
- Skala och koka potatisen.
- Hetta upp en stekpanna och tillsätt smör. Fräs köttet runtom tills det fått en fin stekyta, någon minut på varje sida. Tillsätt vatten, kalvfond och grädde.
- Låt såsen få ett uppkok och puttra under lock i ca 30 minuter tills köttet är genomstekt.
- Servera med valfria tillbehör.